.: Blog :. Terug naar overzicht

nieuwjaar, nieuwe ideeën:

Op de leeftijd van bijna 70 jaar,
Is het met de stenen winkel wel klaar.
Genieten van het strand en de zee,
Of vaker met de kleinkinderen mee.
Dat is wat op m’n bucketlist staat,
Lees verder hoe het nu verder met De Poppenkraam gaat:


Zoals velen al weten gaat De Poppenkraam in De Kerkstraat Noordwijk-Binnen na 25 jaar dicht. 33 Jaar geleden begon De Poppenkraam op de Bijenmarkt in Leiden en nu gaan we weer verder met zo nu en dan een kraam op creatieve- en bijzondere markten. Heel veel klanten komen al 25 jaar in onze winkel, eerst voor hun kinderen, nu voor hun kleinkinderen. Sommigen volgden 35 jaar geleden een cursus poppenmaken bij mij thuis en in de winkel zijn ook heel veel cursisten geweest. Jullie kunnen zich voorstellen dat al deze trouwe klanten heel teleurgesteld zijn dat de ‘stenen’ winkel vanaf 1 februari niet meer bestaat. Ook al de haak- en breisters zijn teleurgesteld.

Maar: de webwinkel www.depoppenkraam.nl blijft bestaan! En de artikelen van eigen merk blijven in productie. Ook de cursussen en de haak- en breidagen blijven bestaan. Waar en wanneer lees je op facebook/poppenkraam of instagram creatiefcafe_noordwijk. Ook komt het bij workshops op onze website te staan.

Op onze website vind je steeds updates in welke winkels onze producten voor verkoop komen te liggen.

Wij blijven onze klanten trouw. Blijven jullie ons ook trouw?

Namens het Poppenkraamteam, Wilma

Afbeelding
alle rechten voorbehouden, De Poppenkraam 2022.
Volg De Poppenkraam op Twitter
Word een fan op Facebook van De Poppenkraam
Volg ons